« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
HMM :)

Kada su parovi najzadovoljniji seksom

Vrhunac seksualnog zadovoljstva parovi doživljavaju nakon godinu dana veze, a sve nakon toga ide prema dolje, u prosjeku naravno

Kad je seks najbolji
Kad je seks najbolji (Shutterstock)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

erogene zone

,

parovi

,

zadovoljstvo seksom

Seks u vezi je na samom početku sjajan i genijalan, naravno, inače veze ne bi ni bilo, no kad je zapravo seks najbolji? Nakon rezultata ovog istraživanja, svi se trebaju malo zamisliti i promijeniti neke stvari u krevetu.

Naime, vrhunac seksualnog zadovoljstva parovi doživljavaju nakon godinu dana veze, a sve nakon toga ide prema dolje, u prosjeku naravno. No, kako su istraživači sa Sveučilišta Ludwig Maximilian u Muenchenu imali prilično velik uzorak od 3 tisuće ljudi, mora da ima nešto istine u tim poraznim rezultatima. 

Znanstvenici tvrde da tu nema ništa čudno, jer je to otprilike period potreban da dobro upoznamo partnera i sve njegove želje u seksu, naučimo sve njegove erogene zone i kako mu/joj donijeti užitak.

No, loše je što se u tim trenucima obično staje s istraživanjima i održava se status quo, sve dok seks ne pređe u rutinu, a na kraju postane dosadan i nepotreban.

Treba li vam opet posebno naglasiti da je vrijeme da nešto promijenite pod plahtama

 

02.10.2015. 21:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh