« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Kada je seks u vezi najbolji?

Seks na početku veze može biti fantastičan, no to je posljedica početne zaljubljenosti, pa ne čudi da parovi tvrde da je seks puno bolji nakon ...

Tek nakon godinu dana seks je pravi
Tek nakon godinu dana seks je pravi (Shutterstock)
Više o

seks

,

veza

,

najbolji seks

,

seks u vezi

Seks u vezi je izuzetno važan segment ukupnog odnosa, a naravno da je na početku veze sve u vatrometu, bojama, uživanju ... no, tada seks nije najbolji, tvrde parovi u prilično velikom i relevantnom istraživanju.

Naime, pokazalo se da su parovi najzadovoljniji seksualnim životom nakon godinu dana veze, a nakon toga i strast i učestalost 

Uz to, istraživanje je dalo i još jedan iznenađujuć rezultat - suprotno uvriježenom mišljenju, seksualni život parova nakon što dobiju djecu i dalje je kvalitetan. Kroz istraživanje nije se pokazalo da rođenje djeteta negativno utječe na zadovoljstvo seksualnim životom kod parova koji su postali roditelji. 

Znakovito je da se pokazalo da su za pad seksualnosti veći krivaci svađe među partnerima nego rođenje djeteta za koje se uvriježeno smatralo da je jedan od glavnih krivacaza gubitak intenziteta i kvalitete seksualnosti u vezi. 

Zaključak je jednostavan - ako želite zadržati strast pod plahtama, suzdržite se od svađa s partnerom. 

29.11.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh