« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
HE HE

Kada je najbolje izostati s posla

Svi mi se ponekad probudimo sa željom da ostanemo u krevetu i ne radimo ništa cijeli dan - no problem je kad se to dogodi na radni dan ... osim ako ne napravite ovako nešto :)

Evo kako ćete najlakše zeznuti šefa
Evo kako ćete najlakše zeznuti šefa (Shutterstock)
Više o

posao

,

varanje

,

izostanak s posla

Koliko vam se puta u životu dogodilo da ste poželjeli budilicu zafrljačiti u zid, okrenuti se na drugu stranu i nastaviti spavati koliko vam se prohtije, pa otići na neku kavicu, prošetati gradom i uživati?

Sigurno dovoljno puta da ste barem jednom probali šefu prodati neku priču i omogućiti si dan bez obaveza, no je li vam to stvarno i uspjelo, to je druga priča.

Kako znanstvenici izgleda nemaju baš previše posla, pozabavili su se i ovakvim scenarijem i izračunali sve - kada i kako to trebate napraviti, a da vaš šef ne posumnja u priču.

Dakle, to se radi ovako - šefa se zove u utorak ujutro oko 6.38 i uz ispriku se tugaljivim glasom žali na ozbiljne probavne probleme koji su (kažu da je tako najbolje) zarazne prirode.

Naravno, kad biste istu priču pokušali prodati u ponedjeljak ili petak, odmah bi se rodila sumnja da želite produženi vikend, pa se nemojte igrati - smanjite očekivanja i priuštite si utorak po vašoj mjeri.

Uz to, najbolji mjeseci za prodavanje takvih priča su studeni i prosinac, stoga ... sutra ujutro mogli biste ispuniti svoj san, samo trebate biti uvjerljivi ...

21.11.2016. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh