« Život
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Kad je najbolje vrijeme za reći - volim te?

Nisu svi rezervirani kad pričamo o izražavanju osjećaja, pa je tako tri posto reklo novom partneru da ih voli u prvih tjedan dana

Koliko vam je trebalo da kažete - volim te?
Koliko vam je trebalo da kažete - volim te? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

'Volim te'

,

izražavanje ljubavi

Volim te - neki će čekati tjednima, mjesecima, a ponekad i godinama da napokon izgovore te dvije riječi, dok su drugi u stanju to ispaliti bez pardona nakon samo par dana... pa kad je onda pravo vrijeme za to (i postoji li uopće?).

YouGov. uk pitao je 3,947 ljudi kad su najranije rekli 'volim te', osobi s kojom izlaze. Ispitanici su najčešće čekali tri mjeseca dok nisu svom partneru rekli 'volim te', i to njih 22 posto.

Slično tome, 14 posto je čekalo šest mjeseci, dok je 13 posto izgovorilo te važne riječi u prvom mjesecu veze. No, nisu svi rezervirani kad pričamo o izražavanju osjećaja, pa je tako tri posto reklo novom partneru da ih voli u prvih tjedan dana.

Na kraju, tri posto je reklo u roku od devet mjeseci, šest posto u roku od godinu dana, a dva posto čekalo je dvije godine.

Tužna je činjenica da je 10 posto ispitanika priznalo da nikad nisu rekli romantičnom partneru da ih vole ili da su se zaljubili. 

Koliko je vama trebalo?

12.07.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh