« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
ZORNJAK

Jutarnji seks najbolji je za zdravlje

Svi mi imamo neko svoje omiljeno vrijeme za seks, no ako uz to želite paziti i na zdravlje, toplo preporučujemo ranije ustajanje i - zornjak!

E, tako se treba buditi
E, tako se treba buditi (Dreamstime)
Više o

zdravlje

,

seks

,

jutarnji seks

Jutarnji seks nije za svakoga, jer dobar dio ljudi nije ujutro raspoložen za takve egzibicije, no kad se pogledaju sve koristi za zdravlje koje se na taj način mogu dobiti, možda je vrijeme da razmislite o ranijem buđenju ..

Naime, pokazalo se da su osobe koje se seksaju odmah nakon buđenja sretnije i zdravije, a uz to su i dobre volje cijelog dana - jutanja doza oksitocina držat će vam raspoloženje cijelog dana, a bit ćete i bliskiji s partnerom. 

Vrijedi znati i da jutarnji seks jača imunitet i poboljšava kvalitetu noktiju, kose i kože, pa ni utjecaj na izgled ne smijemo zanemariti. 

Stručnjaci tvrde da jutarnji seks diže imunitet već nakon jednog dana, podižući razine antitijela potrebnih za zaštitu od infekcija, a rastom razine estrogena dobit ćete poboljšani tonus i teksturu kože, kao i čvršću kosu.

Ako to uspijete raditi tri puta tjedno, srezat ćete rizik od moždanog ili srčanog udara na polovicu, a muškarci još i rizik od razvoja raka prostate, pa i to morate uzeti u obzir ...

Sve u svemu, nije loša ideja probuditi se petnaestak minuta ranije i priviti se partneru ...

 

31.07.2016. 21:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh