« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SPEKTAKL

Joss Stone 1. kolovoza u pulskoj Areni

Za svoj nastup je odabrala početak mjeseca kolovoza, pa će tako 1.8.2014. u pulskoj Areni odzvanjati savršeni soul

Joss Stone vraća se u Arenu
Joss Stone vraća se u Arenu (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Joss Stone

,

Arena Pula

Joss Stone, mlada i višestruko talentirana glazbenica, vraća se u pulsku Arenu! Za ovu turneju je opet odabrala prekrasnu Istru u kojoj je prije četiri godine publiku odvela na nezaboravno glazbeno putovanje.

Za svoj nastup je odabrala početak mjeseca kolovoza, pa će tako 1.8.2014. u pulskoj Areni odzvanjati savršeni soul, baš u stilu ove mlade umjetnice koja se ponekad doima kao reinkarnacija Janis Joplin.

Prodaja ulaznica za ovaj ljetni spektakl počinje 25. ožujka 2014. Na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Cijena ulaznice je 253 kune a za sve 'rane ptice' pripremili smo I posebnu pogodnost. Svi kupci ulaznice od danas pa sve do 30.4. imaju posebnu pogodnost kupovine ulaznice za stajanje po cijeni od 172 kune.

Za više informacija posjetite www.eventim.hr a za više informacija o izvođaču posjetite  www.jossstone.com

Od početka Joss Stone ima jesnu posebnu opsesiju, opsesiju glazbom . To je njezina prva ljubav I bez sumnje upravo je soul glazba motivirala njezinu strast prema pjevanju I pisanju pjesama.

Kao djevojčica od samo 13 gdine, svoj je pout prema glazbenoj industriji otvorila pjevajući klasike poput soul legend Arethe Franklin I Gladys Knight, s 15 je već potpisala prvi ugovor , a s 16 je već izdala svoj Soul Sessions album.

The Soul Sessions album je lansiran na glazbene ljestvice diljem svijeta te je ponovo probudio ljubav prema starim, legendarnim pjesmama koje su negdje zavoravljene čučale u osobnim arhivima ploča.

Pjesme poput Super Duper Love stavili su mladu Stone puno ispred njenih godina a Dirty Man je pokrenuo novi interes u ženske izvođače sa ubojitim vokalnim sposobnostima.

Stone je 2004 izdala drugi album Mind Body & Soul, iste godine nominirana je za 4 Grammya, te osvojila dvije Brit nagrade iste godine.

Na sljedećem albumu je surađivala sa Lauryn Hill I Raphael Saadiqom. Introducing Joss Stone predstavio je neovisan duh te je otkrio da je pjevačica istinski prihvaćena od strane američke publike kada je osvojila 2. mjesto na US ljestvici, što je naviši rang koji je ikada postigla neka britanska umjetnica.

Nakon 11 milijuna prodanih albuma I suradnje sa najvećim glazbenicima poput Jeff Becka, Nitin Sawhneya , Mavis Staples, Yolande Adams i Patty Labelle, Mick Jaggerom, Damian Marleyem, A.R. Rahmanom I Daveom Stewartom.

U svom životu do sada je nastupala sa izvođačima poput James Brown, Gladys Knight, Solomon Burke, Blondie, Smokey Robinson and Melissa Etheridge I mnogim drugima. Sudjelovala je na albumima Jeff Becka i Ringo Starra, nastupala na Super Bowlu prije utakmice, nastupala na Grammyju a jedan I osvojila.

Izdala je još tri super uspješna albuma, osvojila svijet, a 1. kolovoza ne propustite koncert ove mlade dive i dopustite joj da osvoji i vas. 

25.03.2014. 19:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh