« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
BEZ IZJAVA, ALI...

Josipović i Kosor si pokazali palac gore za suradnju

POGLEDAJTE VIDEO - Drugi radni sastanak premijerke Jadranke Kosor i predsjednika Ive Josipovića završio je – podignutim palcem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matic / Cropix )
Više o

Ivo Josipović

,

Jadranka Kosor

U 13 sati predsjednik i premijerka sastali su se u Banskim dvorima, a nakon sastanka koji je trajao nešto više od sat vremena nisu željeli davati izjave za novinare. Predsjednik Josipović samo je, prije ulaska u automobil, okupljenim novinarima pokazao uzdignuti palac.

Nakon sastanka, su iz vlade poslali priopćenje u kojem su zapisla, da je predsjednicaVlade Kosor iu srdačnom razgovoru izvijestila predsjednika Josipovića o uspješnom službenom posjetu Ruskoj Federaciji i razgovorima koje je  vodila s premijerom Putinom.

Predsjednik Josipović izvijestio je o pripremama za svoj prvi službeni posjet institucijama Europske unije u Bruxellesu, koji u kontekstu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji ima osobit značaj.

Na sastanku se također razgovaralo o koordiniranju i suradnji predsjednika države i predsjednice Vlade u području vanjske politike i prioritetnim zadaćama koje predstoje u završnoj fazi pregovora za članstvo u Europskoj uniji, te o drugim aktualnim vanjskopolitičkim i unutarnjopolitičkim temama.

Premijerka Kosor je prije sastanka srdačno pozdravila školarce koji su sa nastavnicima bili u obilasku Markovog trga. Novinarima se nije obratila. Djeca ne postavljaju neugodna pitanja. (Infopunkt.tv)

03.03.2010. 16:33:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh