« Glazba
objavljeno prije 4 godine
NAJAVE

Josipa Lisac u Maloj dvorani Doma sportova za Karla Metikoša

Tradicionalni Josipin “Koncert posvećen Karlu Metikošu” ove će se godine održati u Maloj dvorani Doma sportova, u subotu 5. prosinca

Josipa će opet pjevati za Karla
Josipa će opet pjevati za Karla (Dunja Dopsaj)
Više o

Josipa Lisac

,

Koncert za Karla Metikoša

,

Dom sportova

Nakon rasprodane KD Vatroslav Lisinski i Tvornice kulture proteklih prosinaca, Josipa Lisac svoj će najvažniji koncert u godini izvesti u dvorani u kojoj dosad nikada nije imala samostalni nastup. Za ovu priliku, Mala dvorana Doma sportova bit će posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima u parteru i na tribini.

5. prosinca zagrebačka publika još jednom će imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz Josipine više od četiri desetljeća duge impresivne karijere: "Dok razmišljam o nama", "Na na na na", "Vjerujem ti sve", "Magla", "O jednoj mladosti", "Hir, hir, hir", "Ležaj od suza", "Danas sam luda", "Ja bolujem" i mnogim drugim.

Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal. Na set listi će se naći i aktualni singl, "Tu", koji je proteklog ljeta gospodario top-listama mnogih radijskih postaja i kojim Josipa najavljuje novi studijski album.

Nakon Doma spotova, Josipa Lisac putuje u Švedsku gdje će održati dva koncerta - 11. prosinca u Göteborgu i 12. prosinca u Malmöu.

Ulaznice

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 15. listopada po cijenama:

VIP parter sjedenje: 150 kn

Tribina sredina sjedenje: 120 kn

Bočne tribine sjedenje: 100 kn

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Organizator koncerta je LAA.

09.10.2015. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh