« Fun
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
UHVATI DUH LJETA

Glasanje traje još samo do srijede u podne!

Ne zaboravite, fotke možete ocjenjivati na portalu i na Facebooku - nagrade su jako privlačne!!!

Fotografija vijesti
Više o

nagrade

,

Sony Ericsson

,

nagradni natječaj

,

Krist Novoselić

Ostao je još jedan dan do kraja velikog nagradnog natječaja Uhvati duh ljeta na našem portalu. Fotke su u finalnoj galeriji i marljivo skupljaju ocjene, a galerija s dodatnim fotkama po izboru redakcije nalazi se na našem Facebooku.

Nagrade vrijedi ponoviti još jednom. Nakon što smo nagradili najbolje fotke svakog kola fenomenalnim MP4 playerima Phillips, na red su došli mobiteli!

Najbolja fotka finalne galerije dobiva najtraženiji mobitel ljeta, SonyEricsson Xperia X10 mini!

XperiaTM X10 mini temelji se na AndroidTM platformi. Uživajte u snazi i mogućnostima GoogleTM programa - Google SearchTM, Google Voice SearchTM, Google TalkTM, GmailTM, YouTubeTM, GoogleTM Maps i Android MarketTM.

Sony Ericsson Timescape omogućava objedinjavanje svih vrsta komunikacije s nekom osobom na jednom mjestu.

Facebook novosti, tweetovi, poruke i propušteni pozivi - sve prikazano kronološkim redom tako da ne morate otvarati mnogobrojne programe da biste vidjeli što se događa.

U tijesnom natjecanju s dizajnerima i proizvođačima iz 57 država, međunarodni žiri odabrao je da XperiaTM X10 mini dobije nagradu crvena točka 2010. za izvanredan dizajn proizvoda.

Fotka koja dobije najviše lajkova na Facebooku dobiva SonyEricsson Xperiu X1!!

XPERIATM X1 vam omogućava međudjelovanje pomoću brojnih intuitivnih načina. Dodir, puni QWERTY, 4-strana tipka i optička navigacijska tipka - prebacujete neprimjetno između načina rada.

Uživajte u pristupu različitim iskustvima - webu, multimediji, programima - sa svoje radne površine.

Uz XperiaTM X1 pri ruci, nećete se izgubiti - bez obzira kamo vas vaša putovanja odvedu. Vaš telefon dolazi već napunjen probnom inačicom* programa Wayfinder NavigatorTM. Ostanite na pravom putu uz navigacijske upute od skretanja do skretanja, neograničen pristup online alatu za planiranje putovanja i karte koje se mogu preuzeti.

Druga i treća fotka (najbolje ocjenjena) na portalu također dobivaju mobitele SonyEricsson T715, kao i najsretniji glasači za pobjedničke fotke na portalu (T715) i Facebooku (Hazel).

Fotka po izboru redakcije dobiva SonyEricsson T700, a još će nekoliko glasača na Facebooku osvojiti fantastične Philipsove slušalice.


 


02.09.2010. 09:50:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Natkazg
    07.09.2010. 13:48
    Igra traje do sutra, 8.9. do 23.59 ili?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh