« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Jonathan & The Siids ovog četvrtka sviraju Zagreb

Temeljem prošlogodišnjeg albuma 'To Hold' Jonathan je zaredao uz američku turneju i mjesta na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama

Jonathan se vratio s američke turneje
Jonathan se vratio s američke turneje (Vintage Industrial)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Jonathan

,

The Siids

U četvrtak 28. studenog Jonathan se vraća u Vintage Industrial i sa sobom dovodi svoje Riječane - rock-electro-pop duo The Siids.

...optimizam tamnih leća uz iskren podznak boli i tjeskobe u gotovo svim pjesmama, što omogućuje punky vibru uz udar energije i nade koja vas ostavlja zaslijepljene...

Jonathan

Ujedno je ovo i prvi zagrebački nastup nakon povratka s američke turneje na kojoj su odsvirali devet koncerata. Temeljem prošlogodišnjeg albuma 'To Hold' Jonathan je zaredao uz američku turneju i mjesta na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama.

Publika je bend mogla vidjeti na mnogim festivalima, a po prvi put posjetili su Rumunjsku i Mađarsku te plasirali svoju glazbu u jednu od najkvalitetnijih domaćih serija, 'Novine'.

Sve to skupa donijelo je u konačnici čak osam nominacija za novopokrenutu glazbenu nagradu Rock & Off.

ČLANOVI:
Zoran Badurina - Ziro
Branko Kovačić - Husta
Tomislav Radinović - Tomo
Nikica Jurjević - Nixon
Darko Petković - Rade
Hrvoje Šćulac - Hrcko

The Siids
Riječi je o bendu čiji žarn varira između indie i electro pop/rock glazbe, a kao glavne utjecaje navode The Editors, Phantogram, Twin Shadow, The Kills, EL VY, Presets, M83, Depeche Mode i drugi.

25.11.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh