« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
RECENZIJA

Joe Bowie i Bastardzi u Zadru

Vremešni je trombonist, pjevač i performer pokazao mlađahnoj zadarskoj publici što je energija i funky duh

Funky večer u Zadru
Funky večer u Zadru (Metro)
Više o

Joseph Bowie

,

Bastardz

,

Ledana bar

Sinoć je u pratnji izvrsnih BASTARDZa u Ledana baru u Zadarskom parku nastupio JOSEPH BOWIE, osnivač legendarnog DEFUNKTa, progresivnog funk banda koji je u duhu novoga vala ili punka unio svježu krv u već pomalo učmalu, funk i fusion scenu s kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Odsviravši većinu najpoznatijih kompozicija DEFUNKTa, kao što su "Make Them Dance", "In The Good Times", "Illusion" ili "Avoid The Funk" te nekolicinu novih, nastalih u suradnji s BASTARDZIMA, vremešni je trombonist, pjevač i performer pokazao mlađahnoj zadarskoj publici što je energija i funky duh, isporučivši tromoj publici (svaka čast izuzecima) snažnu injekciju pozitivnog duha kojoj niti poznata hrvatska suzdržanost nije mogla odoljeti, pa je ekipa pri kraju koncerta čak i zaplesala!?!

Praćen vrhunskim instrumentalistima (Gojko Tomljanović na klavijaturama, Dubravko Vorih na basu, Sin Banović na bubnjevima, Ivica Johnny Premelc na saksofonu te Zoranom Jegerom Jexom na gitari) neumorni je BOWIE definitivno priredio jedan od glazbenih highlighta ovoga ljeta. Nadamo se što skorijem ponovnom viđenju! 

03.08.2012. 16:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh