« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
prinova

Jim Carrey će postati djed

Jane Carry svom je ocu obznanila kako je trudna

(Getty Images)
Više o

Jim Carrey

,

Jenny McCarthy

Iako mnogi ne znaju, Jim Carrey ima odraslu kćer koja će uskoro postati i majka. Rokerica Jane Carrey koju je Jim dobio u braku sa svojom prvom suprugom Melissom Womer objavila je svome tati vijest da će postati djed. Premda otkačenog komičara mladolikog izgleda teško možemo zamisliti kao djeda čini se kako se on iskreno razveselio toj činjenici. 'Vrlo sam uzbuđen. Jane će biti prekrasna mama', kazao je 47-godišnji Jim.

Jane kojoj je tek 21 godina prava je rokerica koja ima i svoju grupu Jane Carrey Band. Otac poznatog unuka je zaručnik Alex Santana poznatiji prema svom umjetničkom imenu Nitro, a i on ima svoj bend Blood Money.

Jim Carrey trenutno je u vezi s glumicom i zečicom Jenny McCarthy koja je vrlo otvoreno govorila o orgijama, botoxu i autizmu svoga šestogodišnjeg sina Eviana kojeg je dobila u braku s glumcem i redateljem Johnom Asherom. U svakom slučaju otkačena 'obitelj' sada će biti još neobičnija kada Jenny postane 'baka'. Dijete će naslijediti umjetničke gene od dede i tate pa možemo očekivati novu zvijezdu ili u glumačkim ili glazbenim vodama. (metro-portal)


13.07.2009. 10:32:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh