« Spektakli
objavljeno prije 15 godina
ozbiljne optužbe

LaToya Jackson tvrdi da je Michael ubijen

Sestra Michaela Jacksona koja je po uzoru na brata mijenjala svoj izgled, čvrsto vjeruje u zavjeru

(Getty Images)
Više o

Michael Jackson

,

Blanket Jackson

,

LaToya Jackson

Dvije godine starija sestra LaToya dala je intervju londonskim novinama News of the World u kojima tvrdi "da nije samo jedna osoba uključena u ubojstvo". Odbila je imenovati odgovorne za smrt brata ali je ponudila motiv "radi se o zavjeri kojoj je bio cilj domoći se Michaelovog novca."

LaToya tvrdi da je Jackson strahovao za vlastiti život. Prije nekoliko joj je godina rekao da se brine kako će ga ubiti. "Rekao je da će ga ubiti da bi se domogli tantijema. 'Žele prava na pjesme koje posjedujem i zato će me ubiti' rekao mi je".

Nekoliko mjeseci prije najavljenih londonskih nastupa Jackson je rekao sestri da prolazi kroz šestomjesečnu detoksikacijsku kuru koja će ga pripremiti za povratak na scenu. LaToya međutim misli da su ljudi koji su ga "navukli na drogu" imali druge planove. "Imao je mnogo tragova uboda na vratu i rukama. O tome će se još čuti", tvrdi LaToya i vjeruje da su ga njegovi ubojice sprječavali u kontaktima s obitelji.

Nije LaToya jedina koja sumnja u zavjeru oko Michaelove smrti - isto je ponovio i Michaelov otac Joe Jackson u petak kazavši za TV postaju ABC da je uvjeren da nije sve čisto. Cijeli Jacksonov klan je u tuzi zbog gubitka svog najtalentiranijeg člana, ali je isto tako odučan u namjeri da rasvijetli što se s Michaelom zapravo dogodilo.

13.07.2009. 10:13:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh