« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
MENIII :)

Jeste li sebični među plahtama?

Neke žene znaju vrlo jasno reći što ih zanima u krevetu, dok su druge puno sramežljivije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

AKo spadate među žene koje nedvosmisleno kažu što ih najviše interesira u krevetu, ponekad možete zvučati sebično u slučaju da inzistirate na nekim stvarima. Primjerice, fokusiranje na postizanje orgazma može biti sebično, jer na taj način zahtijevate sve, a ne dajete puno natrag, pa zaboravljate na igrice i pokazivanje ljubavi svom partneru

Oslanjanje na rutinu u seksu također nije dobro, jer ako znate put do sretnog završetka, on ne mora baš uvijek biti isti. Unatoč orgazmu seks će postati monotona igra s jednim jedinim ciljem, umjesto da bude zabavan, originalan i eksperimentalan.

Požurivanje i vođenje partnera prema pokretima za koje ste sigurni da vas dovode do orgazma može biti sebično jer je partner možda našao svoju idealnu kombinaciju, a vama odgovara nešto posve drugo.

Sve u svemu, nemojte gledati na seks kao na mehaničku radnju koja ima jedan cilj - orgazam. Do njega vodi mnogo različitih puteva, a niti seks bez orgazma nije uvijek loš, upravo suprotno. Stoga, opustite se, predajte partneru i nastojte uzvratiti što bolje možete. Tako ne možete pogriješiti.

24.03.2013. 22:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mostep
    25.03.2013. 18:34
    bullsheet
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh