« Život
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
HMMM...

Jeste li našli pravu ljubav?

Što je prava ljubav? Ona se sastoji se od dobro izbalansiranog miksa različitih stvari koje partneri moraju raditi u vezi, pa evo prilično preciznog recepta

Kako doći do nje?
Kako doći do nje? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

prava ljubav

Imate li pravu ljubav? Vjerojatno niste sigurni ako ne možete odgovoriti iz prve, tako da treba znati o čemu se zapravo radi.

Naime, prava ljubav zapravo je sinergija nekoliko sastojaka koji, pravilno izmiješani, daju fantastičan učinak koji će trajati cijeli život ako obraćate pažnju na njih i pazite da niti jedan ne nedostaje. 

Naravno, vrijedi početi s poštovanjem partnera, no jednako je važno i samopoštovanje, jer jedino tako možete privuči ono što vi jeste - osoba koju zaslužujete. Cijenite svoje vrijednosti i prepoznajte svoje dobre osobine, tu skromnosti nema mjesta.

>> Koliko košta prava ljubav? >>

Partneri moraju biti svjesni da je ravnopravnost jedan od kamena temeljaca zdravog odnosa, stoga oboje trebaju zadržati svoje strasti, interese i hobije uz istovremeno podržavanje partnerovih.

>> Prava ljubav je stvar - odluke >>

Iskrenost otvorenost zadržat će vašu vezu u zoni ljubavi cijeli život, sve dok jedan partner ne postane neiskren, a drugi shvati da mu laže. Zato je od presudne važnosti komunikacija koja treba teći bez problema tijekom cijele veze, podjelite svoje strahove i osjećaje, ciljeve i želje s partnerom i tražite istu stvar od njega.

>> Što je prava ljubav? >>

To će donijeti bolje razumijevanje partnera, iz čega će se roditi i strpljenje prema njemu ili njoj, tako da ćete oboje poštovati različitosti i granice koje želite postaviti. Zato je važno poštovati partnerove želje, a među njima je sigurno i sloboda koja počiva na povjerenju.

Za kraj umiješajte praštanje partnerovih grešaka i recept je potpun, a vaša ljubav trajna. 

27.05.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh