« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
TVORNICA

Jelena Radan najavljuje sjajan koncert

Brojni gosti i nagradna igra na koncertu Jelene Radan u Tvornici kulture 24. listopada

Putovanje će stvarno biti sjajno
Putovanje će stvarno biti sjajno (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Jelena Radan

,

gosti

,

koncert

,

Voyage

Skoro četiri mjeseca od izlaska albuma „Voyage" Jelene Radan, došlo je vrijeme da se isti koncertno predstavi i to u Tvornici kulture u četvrtak, 24. listopada. Ovaj jedinstveni album okupio je brojne glazbenike koji su pomogli u njegovom stvaranju, a neki od njih pridružit će se Jeleni na pozornici.

Prije svega to će biti Jelenine velike prijateljice Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas koje su ujedno i autorice  glazbe 13 pjesama na albumu, zatim Goran Bošković iz grupe Fluentes, autor „Taking you back"  te Aljoša Šerić iz grupe Pavel koji je napisao stihove i zajedno s Jelenom otpjevao njen aktualni  singl „Blagoslov" za koji uskoro izlazi i spot.

Vizualni dio koncerta upriličit će lutkarica Morana Dolenc i pantomimičar Romano Dautanac.

Na koncertu će uz Jelenu na njenom glazbenom putovanju na četiri jezika, kroz pjesme koje svojim ugođajem dodiruju svojim ugođajem folk, pop, šansonu i fado biti i njeni glazbenici na harmonici, violini, kontrabasu, akustičnoj gitari i udaraljkama: Miroslav Navračić, Emil Gabrić, Ivan Gazibara, Tomi Novak i Josip Konfic.

Da bi „Voyage" bio putovanje u punom smislu, Jelena je osmislila i nagradnu igru kojom će razveseliti nekoga iz publike i poslati ga na romantično putovanje za dvoje u Budimpeštu u organizaciji agencije Art Travel s kojom Jelena u budućnosti planira i zanimljiva putovanja na odredišta koja album „dodiruje" svojim izborom jezika.

 Zanimljivost koja ovaj koncert čini uistinu intimnim odnosom između Jelene i publike je druženje nakon koncerta na samoj pozornici gdje će Jelena rado potpisati i album svima koji to žele i sakupiti njihove dojmove na papiriću ili u razgovoru. 

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kn tribine i 60 kn parter na ulaznice.hr u  Aquarius records, Atlas airtours, Croatia Records, Dancing bear, Tisak i na blagajni Tvornice kulture

Sve informacije o koncertu i nagradnom putovanju možete pratiti na Jeleninoj Facebook stranici i Facebook eventu

14.10.2013. 15:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh