Metro-portal.hr

objavljeno 14.10.2013. 15:55:00
TVORNICA

Jelena Radan najavljuje sjajan koncert

Brojni gosti i nagradna igra na koncertu Jelene Radan u Tvornici kulture 24. listopada

Putovanje će stvarno biti sjajno
Putovanje će stvarno biti sjajno (Arhiva)

Skoro četiri mjeseca od izlaska albuma „Voyage" Jelene Radan, došlo je vrijeme da se isti koncertno predstavi i to u Tvornici kulture u četvrtak, 24. listopada. Ovaj jedinstveni album okupio je brojne glazbenike koji su pomogli u njegovom stvaranju, a neki od njih pridružit će se Jeleni na pozornici.

Prije svega to će biti Jelenine velike prijateljice Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas koje su ujedno i autorice  glazbe 13 pjesama na albumu, zatim Goran Bošković iz grupe Fluentes, autor „Taking you back"  te Aljoša Šerić iz grupe Pavel koji je napisao stihove i zajedno s Jelenom otpjevao njen aktualni  singl „Blagoslov" za koji uskoro izlazi i spot.

Vizualni dio koncerta upriličit će lutkarica Morana Dolenc i pantomimičar Romano Dautanac.

Na koncertu će uz Jelenu na njenom glazbenom putovanju na četiri jezika, kroz pjesme koje svojim ugođajem dodiruju svojim ugođajem folk, pop, šansonu i fado biti i njeni glazbenici na harmonici, violini, kontrabasu, akustičnoj gitari i udaraljkama: Miroslav Navračić, Emil Gabrić, Ivan Gazibara, Tomi Novak i Josip Konfic.

Da bi „Voyage" bio putovanje u punom smislu, Jelena je osmislila i nagradnu igru kojom će razveseliti nekoga iz publike i poslati ga na romantično putovanje za dvoje u Budimpeštu u organizaciji agencije Art Travel s kojom Jelena u budućnosti planira i zanimljiva putovanja na odredišta koja album „dodiruje" svojim izborom jezika.

 Zanimljivost koja ovaj koncert čini uistinu intimnim odnosom između Jelene i publike je druženje nakon koncerta na samoj pozornici gdje će Jelena rado potpisati i album svima koji to žele i sakupiti njihove dojmove na papiriću ili u razgovoru. 

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kn tribine i 60 kn parter na ulaznice.hr u  Aquarius records, Atlas airtours, Croatia Records, Dancing bear, Tisak i na blagajni Tvornice kulture

Sve informacije o koncertu i nagradnom putovanju možete pratiti na Jeleninoj Facebook stranici i Facebook eventu

14.10.2013. 15:55:00
http://metro-portal.hr/jelena-radan-najavljuje-sjajan-koncert/81048/