« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
FESTIVALI

Jeftinije na Schengenfest do 31. ožujka

Ove godine nekih festivala neće biti, neki će pauzirati ili čak u potpunosti nestati s europske festivalske karte, ali ne i Schengenfest

Schengenfest ide dalje
Schengenfest ide dalje (Schengenfest)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Schengenfest 2014

Schengenfest je postao moćan regionalni festival koji jača iz godine u godinu, a u skladu s visokim standardima nudi svojim posjetiteljima uređeno kampiranje, parking, dućan, higijensku infrastrukturu visoke kvalitete, prekrasnu plažu na obali Kupe, dobru organizaciju i naravno raznolik glazbeni program.

Do sada je iznenađivao spajanjem najraznovrsnijih izvođača, a tako će biti i ove godine jer organizatori slijede recept prema kojem nude zaista za svakog po nešto.

Prijašnjih godina na Schengenfestu su gostovali SKUNK ANANSIE, KAISER CHIEFS, PLAVI ORKESTAR, GENTLEMAN & THE EVOLUTION, DUBIOZA KOLEKTIV, TRIGGERFINGER, HLADNO PIVO, PARTIBREJKERS, DENIS & DENIS DISKOBAJAGI, S.A.R.S., DAVID MORALES, KULTUR SHOCK, RIBLJA ČORBA i mnogi drugi.

Mješavina različitih glazbenih žanrova od popa, rocka, elektronske glazbe, odlična ponuda smještaja, hrana i piće po vrlo pristupačnim cijenama, jedinstven zabavni park koji je bio postavljen za sve mlade i one koji se tako osjećaju, organizacija sportskih igara, predstave, radionice i brojna događanja na plaži te mnoge druge popratne animacije doveli su do brojke od 25.000 posjetitelja u samo tri dana trajanja festivala.

Organizatori poručuju da svake godine nauče nešto novo eliminirajući pogreške iz prethodne godine, želeći svojim posjetiteljima osigurati još bolji, još zabavniji i još superiorniji festival glazbe, sunca i zabave - Schengenfest!

Ove godine najavljen je veliki broj Nizozemaca pa požurite prije nego li »zaposjednu« cijeli kamp J  

Ulaznice po cijeni od 54,50 eura moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr  iwww.kartoteka.si.

Pratite vijesti o Schengenfestu na web stranici festivala ili putem Facebooka!

 

28.03.2014. 09:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh