« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Jednostavno pravilo koje garantira mršavljenje

Pravilo 80/20 nije dijeta - to je stil života koji će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme, barem tako tvrde njegovi zagovaratelji

Pravilo 80/20 nije dijeta, već stil života
Pravilo 80/20 nije dijeta, već stil života (Arhiva)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

pravilo 80/20

Mršavljenje ne treba biti muka, jad i čermer, govore svjetske zvijezde koje su poznate po svojoj savršenoj liniji - Jessica Alba i Miranda Kerr.

Naime, one umjesto da drže dijetu poštuju jednostavno pravilo 80/20 koje nije dijeta, nego stil života pomoću kojega možete bez problema održavati vitak stas.

Mnogi koji su se mučili na teškim dijetama za ovo pravilo tvrde da čovjeka uči balansiranoj prehrani. Princip je jednostavan - ako 80 posto vremena pazite što i kako jedete, ostalih 20 posto se možete opustiti. Naravno, i ovo pravilo uključuje tjelovježbu.

Ova dijete vrlo je popularna i u Holywoodu. Trenerica Jessice Albe, Yumi Lee, kaže da je upravo ovaj koncept odgovoran za Albin odlična izgled.

"Ne možete se uvijek svega pridržavati 100 posto, ali sigurno možete 80 posto", kaže Lee.

Zagovornica ovakve prehrane je i supermodel Miranda Kerr. "Hrana je moj prijatelj i ključ je u dosljednosti. Vjerujem da je najbolje uživati u svemu, ali u umjerenim količinama", zaključila je Kerr.

27.10.2015. 15:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh