« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
MMM

Jednostavni savjeti za genijalan seks

Ako pitate žene koje pišu erotske ljubavne romane, u krevetu bi trebalo raditi ove stvari ....

Lako do sjajnog seksa
Lako do sjajnog seksa (DeviantArt)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

Seks je tema koju neki misle da poznaju, no ako pitate spisateljice erotskih ljubavnih romana, možete dobiti vrlo zanimljive odgovore koji će vas uputiti u pravom smjeru. 

Savjeti će vam se na prvu učiniti previše jednostavnima, no upravo su takve najbolje stvari, pa da vidimo što to preporučuju. 

>> Savršeni savjeti za savršen seks >>

Koliko ste u životu vidjeli filmova s erotskim scenama? Ne mislimo na porniće, nego normalne filmove u kojima se dvoje ljudi spaja u krevetu ... tamo možete pronaći pravo blago, pa one scene koje vam se najviše sviđaju, odglumite i sami. Isplati se pokušati, vjerujte

Kako parovi uglavnom ostaju u odnosima koje su uspostavili na početku veze, svaka jepromjena nešto novo i uzbudljivo, stoga pokušajte zamijeniti uloge, vatra pod plahtama će se odmah rasplamsati, jer je moć pravi afrodizijak koji uvijek radi.

.>> Odlični savjeti za bolji seks >>

Kad smo već spomenuli raznorazne igrice - iskoristite seksualne igračke koje imate kod kuće. Ne skrivene vibratore, već kravate ili marame koje mogu poslužiti za vezanjeulja za seksi masaže ili stare kostime za igranje uloga. Bilo što od toga će poslužiti za sjajno razbijane ustaljene prakse koja vam je već dosadila.

Eto, jednostavno i lako ... a ako vam fali takvih romana pri ruci, imamo rješenje i za to:

Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći!

05.08.2015. 23:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh