« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
SAVJETI :)

Jedite zimsku hranu i ostanite vitki

Kuhate li za ručak primjerice varivo od graha u koje ste ubacili kobasicu ili vratinu za aromu, za ručak pojedite tanjur variva od graha s tjesteninom ili ječmenom kašom

Pazite što stavljate u hranu...
Pazite što stavljate u hranu... (Arhiva)
Više o

debljanje

,

vitka linija

,

zimska hrana

,

teška hrana

Stiže zima, a s njom i kalorije - barem većini ljudi. Uvijek u to doba godine jedemo težu hranu, manje se krećemo i obično više jedemo, a uz to smo više izloženi stresu. Rezultat toga svega su, naravno - višak kilograma. 

No, ne mora baš biti tako - ako samo malo pripazite na svoju prehranu, stići će proljeće i vaša vaga će biti ista, ako to želite. Kako? Evo par savjeta....

Kuhate li za ručak primjerice varivo od graha u koje ste ubacili kobasicu ili vratinu za aromu, za ručak pojedite tanjur variva od graha s tjesteninom ili ječmenom kašom, a meso koje se kuhalo u varivu ostavite za večeru. Mahunarka i žitarica u kombinaciji zamjena su za meso stoga meso možemo i preskočiti. Meso iz variva pojedite u sklopu večere uz dodatak povrća.

>> Najvažnija hrana za zimu >>

Klasičnu sarmu možete povremeno poslužiti uz kuhano povrće ili s pireom od mrkve, brokule, cvjetače, batata da nije uvijek klasični pire od krumpira.

Pripazite na količinu masnoće koju dodajete u jela.

Jela koja se prave s mljevenim mesom možete povremeno pripremiti s mljevenom puretinom ili piletinom kako bi jelo bilo lakše ili na bazi leće koja je odlična zamjena mesu.

>> Zimska hrana koja skida kilograme >>

Jela pripremajte kuhanjem ili pečenjem u pećnici na masnom papiru s malo masnoće kako bi bila lakša.

26.11.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh