« Putovanja
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SAZNAJEMO

Jedinstveni programi za odmor s djecom u Termama Tuhelj

U Termama Tuhelj sve je prilagođeno potrebama obitelji i tome su posvetili mnogo pažnje, posebice u novom dijelu hotela Well

Dođite u Terme Tuhelj
Dođite u Terme Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

ponuda

,

vodeni park

Razmišljate gdje ćete s obitelji provesti vikend ili nekoliko dana odmora, a zašto ne i cijeli godišnji odmor? Terme Tuhelj idealno su odredište. Ovo je mjesto gdje će uživati i mali i veliki - toliko je mogućnosti za sjajan provod cijele obitelji!

U novoj, suvremeno opremljenoj dječjoj igraonici vaša će djeca uživati u igri nekoliko sati. Djeca će biti posebno oduševljena jer će ih tamo dočekati omiljena maskota toplica - Tuhi! Pod budnom pažnjom animatora igrat će razne igre i sudjelovati u kreativnim radionicama te brojnim sportskim aktivnostima.

Animatori će vašu djecu dočekati i na bazenima Vodenog parka gdje će uživati u toboganima i ostalim vodenim igračkama. Malo veća djeca svakako trebaju isprobati veliku vodenu loptu - zorb. Nakon toga će im, vjerujte, boravak u Vodenom parku ostati u nezaboravnom sjećanju!

Boravak po mjeri obitelji

U Termama Tuhelj sve je prilagođeno potrebama obitelji i tome su posvetili mnogo pažnje, posebice u novom dijelu hotela Well. Upravo je u tom hotelu uređen određeni broj obiteljskih soba, prostranijih od ostalih klasičnih soba i opremljenih dodacima koje koriste obitelji s malom djecom. Tako, primjerice uz najavu možete dobiti i grijač hrane za vaše najmlađe članove obitelji.

Imate li malo veću djecu, i za njih je sve spremno, jer su u hotelskom restoranu Lati djeci na raspolaganju tzv. dječji meniji. Hrana je prilagođena dječjem ukusu, a u svakom hotelskom restoranu postoji i dječji kutak.

U Termama Tuhelj veliki dio aktivnosti prilagođen je djeci. Tako ona mogu sudjelovati u obiteljskim wellness programima u SPAeVITA centru te programima obiteljskog sauniranja u Svijetu sauna. Na taj način djeca će naučiti sve o pozitivnim učincima sauna već od malih nogu.

Rođendan u viteškom stilu

Organizaciju rođendanske zabave vašeg djeteta prepustite uvježbanom animacijskom timu. Rođendanski party može se organizirati na bazenima Vodenog planeta, u dječjoj igraonici s maskotom Tuhi ili u Dvorcu Mihanović, i to u viteškom stilu. Vrijedni zaposlenici i animatori Terma Tuhelj prilagođavaju prostor i ponudu dječjim zahtjevima i željama. 

25.08.2017. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh