« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana
NAJAVE

Jeboton Ansambl & prijatelji otvaraju koncertnu sezonu Vintage Industriala

S više stotina odsviranih festivalskih, uličnih i klubskih nastupa diljem regije, JeboTon Ansambl i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije

JeboTon Ansambl
JeboTon Ansambl (Arhiva)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Jeboton

SRIJEDA 27.09.2023. JeboTon Ansambl & prijatelji @VIB | Vrata 20:00 | Koncert 21:00

Ulaznice: 08,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif (Savska 160)

ONLINE: https://www.dirtyoldempire.com/jeboton-vintage-27-9-2023.html

U srijedu 27.09. Jeboton, Ki Klop & Pokle priremaju mini feštu u Vintage Industrialu.

JeboTon Ansambl ulični je sastav koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon -

članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki.

S više stotina odsviranih festivalskih, uličnih i klubskih nastupa diljem regije, JeboTon Ansambl i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije!

Kroz godine je jeboTon ansambl nadživio dobar dio originalnih jebotonskih bendova, a u međuvremenu su se formirali novi sastavi unutar sve šireg kruga članova. JeboTon je u proteklih 12 godina od glazbenog kolektiva i platforme za umjetničku suradnju prerastao u priznatu i nagrađivanu izdavačku kuću s više desetaka izdanja.

 

Trenutno aktivni bendovi kolektiva su Trophy Jump, Sfumato, Peglica i Komandos, nemanja, Idem, Porto Morto i Prazna Lepinja.

24.09.2023. 09:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh