« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
ODMOR

Je li vrijeme za godišnji?

Glava vas ubija, trošite puno novaca i mijenjate raspoloženja? Moglo bi lako biti da vam je pun kufer svega i trebate na godišnji!

Vrijeme je za godišnji!
Vrijeme je za godišnji! (Arhiva)
Više o

problemi

,

godišnji odmor

,

odmor

Godišnji odmor je vrijeme koje čekamo cijele godne, pa evo što stručnjaci kažu, koji to signali otkrivaju da se morate odmoriti:

Budite se s glavoboljom - psigholog Ray Sadoun iz Londona kaže kako fizička bol poput glavobolje može biti i siguran znak da je organizmu dosta stresa i da je vrijeme za godišnji odmor. Ako se budite s glavoboljama moguće je da jako stišćete zube dok spavate radi stresa.

Niste povezani s kolegama - ovo jedan od glavnih signala organizma da je vrijeme za odmor. Ako vas nerviraju kolege ili šef, pa i klijenti te na poslu više niste produktivni, jasno je što morate učiniti.

Promjenjivo raspoloženje - terapeut JF Benoist, pojašnjava kako ljudi često nisu svjesni da su umorni, ali ako je došlo do preopterećenja, često dolazi do promjena raspoloženja. Pa ako se jedan dan zatvarate u kuću a drugi eksplodirate, možda je vrijeme za dobar odmor.

>> Zašto je godišnji odmor dobar za naše zdravlje? >>

Trošite više novca noge obično - ako ste često u kupovini, trošite novce ili ste se čak upustili u neke opasne igre poput kockanja, možda se radi o tome da tražite zadovoljstvo bilo gdje kako biste pobijedili stres i umor. Umjesto toga, novce uložite u putovanje na kojem ćete se odmoriti.

Seks vas ne zanima - mnogi će izgubiti želju za seksom kada su preopterećeni. Ako vam je ovo poznato, odmor bi vas mogao vratiti starim navikama.

29.05.2021. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    29.05.2021. 20:15
    lipanj i rujan su najbolj i za godisnji nema guzvi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh