« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
NAJAVE

Jazz u Močvari - Tanja Pongrac Kvartet.

Uz Pongrac/Luić/Veselinović/Rupena kvartet, intimnu atmosferu i laganiji mood, otarasite negativnu energiju petka trinaestog i pridružite nam se u Močvari

Tanja Pongrac Kvartet
Tanja Pongrac Kvartet (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Jazz u Močvari

,

Tanje Pongrac Kvartet

U petak 13.11. za vas smo pripremili večer bluesa i jazz standarda kao jedan dobar uvod za prepuštanje vikendu i improvizaciji života.

Uz Pongrac/Luić/Veselinović/Rupena kvartet, intimnu atmosferu i laganiji mood, otarasite negativnu energiju petka trinaestog i pridružite nam se u Močvari.

Tanju će na njezinom prvom samostalnom koncertu pratiti glazbenici koji su je dotakli i kao umjetnici, ali i kao ljudi, osobe s kojima rado ostvaruje suradnju i koji je potiču na daljnji rad.

Oni su Ivan Luić na gitari, Luka Veselinović na basu te Borko Rupena na bubnjevima.

"Ovaj je koncert moj zaključni maturalni rad. Zahvaljujem svima koji su me pratili, davali svoje vrijeme, energiju i sudjelovali u mom putovanju kroz školovanje - onima koji su dio škole i onima izvan.

Najveće HVALA ide mojoj dragoj izvanrednoj Maji Jakoliš, mojoj mentorici, profesorici a i prijateljici, osobi koja je pronašla i utjelovljuje svoj poziv, radi svim srcem i nadahnjuje. Veliko joj hvala hvala hvala.

Hvala profesorima: genijalnom i dragom 'razredniku' Jerku Valdevitu, Aleksandru Vešiću, Ivanu Mihaljeviću, Giussepeu Iampieriu, Dariu Buliću, Ivanu Luiću, profesoru, ravnatelju, vizionaru i glazbenom entuzijastu Ladislavu Račiću - posebno hvala na osnivanju, pokretanju i ustrajnom održavanju škole, Martini Đurđević, Borisu Dolineru i mom drugom mentoru kroz zadnje dvije godine školovanja, najdražem profesoru Mariu Igrecu - čovjeku koji je predan i izvanredan i beskompromisno, bez zadrške daje svoj maksimum pa i više! HVALA!"

Tanja Pongrac

Vidimo se!

12.11.2020. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh