« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
JEZIK BRŽI OD PAMETI

Jalova isprika Vladimira Šeksa u Saboru

"Želim izraziti žaljenje što sam isprovociran neprimjerenom reakcijom i ponašanjem zastupnica i zastupnika SDP-a neprimjereno reagirao", rekao je Šeks

Fotografija vijesti
Više o

Sabor

,

Vladimir Šeks

,

Gordana Sobol

Na današnjoj se sjednici Sabora potpredsjednik Vladimir Šeks ispričao zastupnicama i zastupnicama koje je prije dva dana uvrijedio svojom, kako je rekao, neprimjerenom reakcijom i komentarima o zastupnici Gordani Sobol, piše Hina.

"Želim izraziti žaljenje što sam isprovociran neprimjerenom reakcijom i ponašanjem zastupnica i zastupnika SDP-a na sjednici Mandatno-imunitetnog povjerenstva i sam neprimjereno reagirao. Ispričavam se svima koje sam povrijedio svojom reakcijom, svima onima koji se osjećaju povrijeđenima i hrvatskoj javnosti", poručio je Šeks.

Predsjednik Sabora Luka Bebić potom je kazao kako je dobro da se neki zastupnik ispriča za ono što je u žaru političke borbe izrekao. "To je ljudski", kazao je.

Šeks je, naime, sudjelujući kao gost na prekjučerašnjoj sjednici MIP-a SDP-ovoj zastupnici Gordani Sobol poručio kako se "pristojnosti drži kao plesa na štangi", upitavši je i je li joj suprug u zatvoru.

14.10.2011. 13:48:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh