« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
REPUBLIC OF CORUPTIA

Jadranka iz zemlje čudesa: Nisam ništa ukrala, dođite u moj stan

Aktualne optužbe na račun njezine stranke Kosor je ocijenila kao udruženu akciju kojoj je cilj naštetiti HDZ-u prije izbora te uoči predstojećeg sabora stranke

Fotografija vijesti
Više o

HDZ

,

korupcija

,

Jadranka Kosor

,

Tomislav Karamarko

Na današnoj je ad hoc konferenciji za novinare sazvane u prostorijama HDZ-a u Zagrebu predsjednica Vlade i šefica vladajuće stranke Jadranka Kosor uručila Tomislavu Karamarku člansku iskaznicu, a novinarima poručila kako ništa nije znala o crnim fondovima, niti o tomu što su radili drugi ljudi u toj stranci, niti da je ona sama išta ukrala, prenosi Hina.

"Ničim se nikada nisam okoristila, možete pogledati svu moju imovinu", poručila je Kosor novinarima koje je zanimalo koliko je osobno bila uključena u financiranje svojih predizbornih kampanja. "To što imam reći, reći ću tamo gdje treba reći. Ovo je konferencija za novinare, a ne istraga", odgovorila im je Kosor.

Aktualne optužbe na račun njezine stranke ocijenila je kao udruženu akciju kojoj je cilj naštetiti HDZ-u prije izbora, te uoči predstojećeg sabora stranke. Kosor je odbacila i insinuacijama nazvala nagađanja, da nakon medijskih napisa o crnim fondovima u HDZ-u u stranci vlada rasulo i frakcijske borbe.

"I to je dio tog scenarija koji bi trebao unijeti metež i nepovjerenje među članovima HDZ-a", poručila je, naglasivši da je HDZ bio i ostao jedinstven i čvrst.

Karamarko je istaknuo da je članstvo u HDZ-u obnovio kako bi i na stranačkoj razini dao poticaj odlučnoj borbi protiv kriminala i korupcije. 

13.09.2011. 17:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh