« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SRAMOTA

Jad, bijeda i čemer na Maksimiru

Štimac nastavlja rasprodavati ugled Hrvatske koji su godinama pažljivo i teško stvarali drugi izbornici

Modrić i opet nije bio na razini
Modrić i opet nije bio na razini (Arhiva)
Više o

Hrvatska-Belgija

,

SP 2014.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je s rasprodajom teško stečenog ugleda lošom igrom i porazom od Belgije, što nas baca u situaciju da možda nećemo biti niti među onim reprezentacijama koje će se u dodatnim kvalifikacijama boriti za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu sljedeće godine.

Što reći ... igrače koji su perjanice eminentnih europskih klubova, a izgledaju kao da ih je netko skupio s kolca i konopca pred pola sata očito vodi nesposoban izbornik, i tu je svakoj daljnjoj priči kraj.

Lukaku nam je u dva navrata pobjegao i matirao Pletikosu, Kranjčar je čim je (napokon) ušao smanjio na 2:1, imao još jedan sjajan udarac, ostalo kao da se nije ni dogodilo.

Hoćemo li dobiti priliku za dodatne kvalifikacije? Nije baš sigurno ... .

11.10.2013. 19:41:13
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ivan8028
    14.10.2013. 10:43
    Igra naše repke u petak, bila je više nego tragična, bolje rečeno mlohava čuna od igre. Igore; pa zar se tako postavlja taktika za utakmicu, umjesto da se zadnja linija izvuće na 25 metara od gola, a šestorica rade presing na loptu u suparničkom polju (pa zna se odavno da je napad najbolji odabir i rješenje za igru i obranu). Također, treba ubaciti svježu ekipu u repku;Benko, Tomečak i još dobrih igrača iz Hnl-a, a ne gledati bahate i prepotenetne Euro zvijezde, a za repku nedaju ni 20% svog kapaciteta u odnosu na matične klubove u kojima igraju.
    Treba pod hitno posložiti kockice i u fajt, jer druge nema.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh