« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
pazi vijest

Jaca i Ivo, na na na na na

Premijerka koja iskače iz pašteta i pobegulja Grinch našli se na ručku dok se gđa. Sanader hranila vegetarijanski

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/CROPIX)
Više o

Ivo Sanader

,

Jadranka Kosor

,

Kosor Sanader restoran

Vijest koja to nije, još jedan od jadnih spinova navodnog spinmeistera Ratka Mačeka razmilila se portalima, a nedvojbeno će zavšiti i u jutarnjem tisku. Naime, aktualna premijerka i njen prethodnik našli su se na ručku.

Da se radi o osobama koje na bilo koji način zavrjeđuju pažnju koju su dobili, vijest bi bila legitimna i opravdana. Ovako, u zemlji u kojoj je vijest kada se pomlate dvije pijane manekenke u narodnjačkom klubu i tko je dobio unosan glumački ugovor u novoj katastrofalno glupoj sapunici, medij koji drži do sebe mora objaviti loše papparazzi slike dva lika iz bajke kako jedu.

Tužno, no hrvatska stvarnost zavisi od tih likova, pa eto, i mi objavljujemo da su gđa. Jadranka Kosor, predsjednica Vlade RH i Ivo Sanader, poznat kao DrIvo, pobegulja i Grinch, pojeli nešto negdje.

Da bismo stvar doveli do potpunog apsurda, moramo objaviti i činjenicu (stvarnu) da smo u tom trenutku vidjeli gđu. Sanader kako ulazi u vegetarijanski restoran u centru grada ... bez Ive. Gotova vijest.

15.09.2009. 20:52:31
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    G_Gledic
    15.09.2009. 21:15
    ahahahahahaha...Ah, što se može, bar su zadovoljeni osnovni standardi novinarstva - tko, gdje, kada, kako i zašto. A što se tiče hrvatske stvarnosti, dobra je kakva još može biti. :-)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh