« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ODLIČNO I JEFTINO

Izvrsna maska za lice iz kućne radinosti za sve tipove kože

Tražite li tretman koji inače košta i do stotinu dolara u salonima Beverly Hillsa, a pomaže u uklanjanju oštećenja od sunca, bora i akni, ovaj će vam recept biti idealan

Fotografija vijesti
Više o

njega kože

,

maska za lice

,

papaja

,

beauty tip

Svi surferi internetskih bespuća zasigurno znaju kako je na „mreži svih mreža" moguće naći svašta, a savjeti za ljepotu nisu nikakva iznimka. Ipak, kad se radi o receptima za njegu kože ili kose, raznorazni „recepti" i recepti iz polu-provjerenih izvora uvijek predstavljaju određeni rizik. Na kraju krajeva, ukoliko pročitate loš modni savjet, najgore što se može dogoditi jest izazvati nekoliko podsmjeha svojom odjevnom kombinacijom. S druge strane, stavite li neku neprovjerenu kombinaciju svega i svačega na svoje lice, riskirate ozbiljne probleme.

Dr. Drew iz poznatog holivudskog instituta za njegu kose i kože osmislila je odličan domaći recept za masku za lice, kojeg vam u potpunosti prenosimo. Tražite li tretman koji inače košta i do stotinu dolara u salonima Beverly Hillsa, a pomaže u uklanjanju pigmentacije, oštećenja od sunca, bora i akni, ovaj će vam recept biti idealan.

Korak 1:

Uzmite plod meksičke ili havajske papaje i prerežite ga napola. Iz polovica uklonite pulpu i sjemenke.

Korak 2:

Unutrašnjosti polovica kojima ste uklonili pulpu dobro istrljajte lice, ruke i vrat te ostavite da sokovi djeluju 30 minuta. Nakon pola sata, dobro isperite područja toplom vodom.

Korak 3:

Odvojite sjemenke iz pulpe i pojedite ju. Pulpa papaje krcata je zdravim probavnim enzimima, ima svega tridesetak kalorija na 100 grama i bogata je vitaminom C, što će vam izvrsno doći u ovo doba prehlada i gripa.

25.02.2012. 15:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh