« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
WOW!

Izvanzemaljci ili Bigfoot na Popocatepetlu?

Spasilačka služba koja dežura na najvišem vulkanu u Meksiku ostala je zapanjena brzinom kojom su se nepoznata bića popela na planinu

Čudna bića penju se na vulkan nadljudskom brzinom
Čudna bića penju se na vulkan nadljudskom brzinom (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Popocatepetl

,

baza izvanzemaljaca

Popocatepetl je poznat po stalnom prometu NLO-a, a postoje nebrojene snimke letećih tanjura koji ulijeću u grotlo vulkana, no sada su pripadnici dežurne gorske službe spašavanja snimili nešto do sada nezabilježeno.

Iako su pretpostavili da su na snimkama bića koja bi trebala biti meksička verzija Bigfoota, činjenica da su ih opisali kao visoke i tanke nekako se ne slaže s uobičajenim opisom ovog polumitskog bića.

No, ako spojimo teorije zavjere da se u vulkanu nalazi baza izvanzemaljaca sa snimkama NLO-a koju ulijeću i izlijeću iz grotla vulkana i tankim bićima visokim 2.5 metra, možemo doći do samo jednog zaključka - ipak su to bili izvanzemaljci.

Ako ništa od ovoga ne zvuči uvjerljivo, hoće nepobitna činjenica - svjedoci su pratili izdaleka kretanje čudnih bića koja su se za desetak minuta popela na visinu za koju iskusnim i utreniranim spasiocima treba tri do četiri sata ...

Evo snimke, pa zaključite sami:

05.01.2015. 16:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh