« Fun
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
prava ljubav

Izronio vjenčani prsten nakon godinu dana

Novozelanđanin je prozvan Gospodarom prstenova kad je pronašao svoj vjenčani prsten više od godinu dana nakon što je skliznuo s njegovog prsta i potonuo na morsko dno.

(Getty Images)

Prsten je 16 mjeseci bio izgubljen u luci glavnoga grada, Wellingtona, prije nego što ga je Aleki Taumoepeau pronašao kako se sjaji na morskom dnu, izvijestio je DominionPost. „Cijela se gornja površina prstena sjajila“, rekao je ekolog Taumoepeau.

Taumoepeau je bio u braku svega tri mjeseca kad je izgubio prsten tijekom ekološkog čišćenja luke. Ugrubo je označio mjesto gdje je prsten nestao, ali nije ga uspijevao pronaći koliko god se puta vraćao. Žena mu je ponudila kupnju novog prstena, no on je odbio, zaklinjući se da će ga pronaći.

Opremljen novim globalnim satelitski baziranim koordinatama i kratkom molitvom, našao je prsten nakon sat vremena potrage. „Nisam mogao vjerovati da ga vidim tako savršeno“, Taumoepeau je rekao.

Kaže kako su oni koji su se našli s njim na brodu u trenutku kad je prsten odletio s njegovog prsta usporedili taj trenutak sa sličnim, usporenim prizorom iz Gospodara prstena, koji je dobrim dijelom snimljen u Wellingtonu, pod palicom domaćeg redatelja Petera Jacksona.

24.08.2009. 21:28:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh