« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana
SAVJETI

Izravnite trbuh za ljeto

Ako pitate stručnjake, trebali bi smanjiti ili potpuno ograničiti tri skupine namirnica koje će vas gnjaviti cijelog ljeta

Evo kako se to radi ;)
Evo kako se to radi ;) (Arhiva)
Više o

ljeto

,

trbuh

,

ravan trbuh

Iako to ne izgleda tako, praktički je došlo ljeto... OK, malo mokro, ali je ispak ljeto. E sad, naravno da svi nisu na vrijeme napravili sve kako bi mogi ući u prošlogodišnji kupaći kostim - preciznije, trebate smršavjeti.

Ako pitate stručnjake, trebali bi smanjiti ili potpuno ograničiti tri skupine namirnica koje će vas gnjaviti cijelog ljeta... pa da krenemo.

Šećer - naravno da je na prvom mjestu šećer koji se nalazi u kolačima, sladoledu i drugim slasticama. Osim toga, to uključuje i žitarice za doručak, većinu komercijalnih smoothieja i sokove.

Škrobni ugljikohidrati - druga grupa namirnica koje škode liniji su škrobni ugljikohidrati, poput bijelog kruha, tjestenine, krumpira i bijele riže. Umjesto toga, trebali bismo konzumirati cjelovite žitarice, poput bulgura, raži, ječma, divlje i smeđe riže i heljde. Recimo, mahunarke poput leće, graha i slanutka su također zdrave i zasitne, tako da i njih treba konzumirati.

Ultrapreređena hrana - da vam objasnimom ukratko - prerađena hrana nije saveznik u mršavljenju. Riječ je o prženoj piletini, hamburgerima, čipsu, pizzi, hrenovkama, gotovim jelima, sladoledu, slatkišima, pekarskim proizvodima, keksima i margarinu. Štoviše, upravo je ta hrana razlog zašto imate višak kila.

OK, sad znate sve, krenite, nema puno vremena ;)

11.06.2023. 12:00:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh