« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
MA DAJ!?

Izrael napao Siriju bombama s osiromašenim uranom

Zapadni obavještajni izvori rekli su za medije da je izraelski napad bio usmjeren na iranske rakete namijenjene Hezbolahu

Otkud Izraelu osiromašeni uran?
Otkud Izraelu osiromašeni uran? (Wikipedia)
Više o

Izrael

,

Sirija

,

bombe

,

osiromašeni uran

On je rekao da je Izrael koristio "novu vrstu oružja" te da su se eksplozije osjetile kao potres.'Nakon toga se pojavila ogromna zlatna vatrena gljiva. To nam govori da je Izrael koristio bombe s osiromašenim uranijem', rekao je izvor koji je bio nedaleko od mjesta napada u predgrađu Damaska u nedjelju ujutro.

Izvor je također izjavio da je svrha napada više poslužila u političke nego u vojne svrhe. 'Nekoliko civilnih tvornica i zgrada je uništeno. Meta je bilo obično skladište oružja. Bombardiranje je bilo ultimatum nama i nije imalo strateški motiv', ustvrdio je.

Zapadni obavještajni izvori rekli su za medije da je izraelski napad bio usmjeren na iranske rakete namijenjene Hezbolahu, ali je sirijski izvor to demantirao.

'Nije bilo vrijedne opreme na toj lokaciji. Sveje uklonjeno nakon prijašnjeg napada na posstrojenje. Vojni gubici u ovom napadu su zanemarivi', istaknuo je on.

06.05.2013. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh