« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
AYURVEDA

Izliječite se mućkanjem ulja u ustima

Sezamovo ulje višestruko je korisno i upotrebljava se za liječenje raznih bolesti - nov način upotrebe odstranjuje otrovne tvari iz organizma

Mućkanjem ulja do zdravlja
Mućkanjem ulja do zdravlja (Shutterstock)
Više o

ayurveda

,

detoksikacija

,

čišćenje organizma

,

sezamovo ulje

,

mućkanje ulja

,

lijek za paradentozu

Rezultati novog postupka liječenja koje je na  kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa iznio liječnik F. Karach izazivaju čuđenje i sumnju, no nakon vlastite provjere njegovog učinka svatko se može uvjeriti u veliku moć ove jednostavne metode.

Temeljno načelo terapije vrlo je jednostavno -- naime, svakodnevnim ispiranjem (mućkanjem) ulja u usnoj šupljini odstranjuju se otrovne tvari (ama) iz tijela, uslijed čega raste imunitet i organizam (ponovno) postaje sposoban sam se boriti protiv bolesti, bez uzimanja lijekova koji previše često imaju vrlo nepoželjne nuspojave.

Ova metoda dala je odlične rezultate kod glavobolja, zubobolja, bronhitisa, tromboze, kronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcema, čireva želuca, bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženskih bolesti, kroničnih izraslina (tumori), grčeva, bolesti živaca, pluća, jetra, infarkta...

Postupak:

Minimalno jedna čajna, a maksimalno jedna jušna žlica sezamovog, suncokretovog ili maslinovog ulja uzme se u usta i mućka u usnoj šupljini.  Prevlačite ulje između zubi, bez žurbe, 15-20 min.

Ulje se ne smije ni u kom slučaju progutati!

Ispljunuta tekućina mora biti bijela kao mlijeko. Ako je žute boje, to znači da ste prekratko zadržali ulje u ustima, pa sljedeći put produljite mućkanje.

Nakon što ste ulje ispljunuli, usta dobro isperite toplom vodom i operite zube četkicom i pastom za zube.

U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina toksina i štetnih bakterija.

Dobro je napomenuti da se ovim postupkom pojačava izmjena tvari u organizmu a imunosni sustav jača, što dovodi do trajnog ozdravljenja.  Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenje klimavih zuba (uzrokovanih paradontozom), a zubi postaju vidljivo bijeli.

S ispiranjem je najbolje započeti ujutro prije jela.  Ako želite ubrzati proces izlječenja, postupak možete ponoviti 3 x dnevno, i to prije jela, praznog želuca.

Terapija traje toliko dugo dok se organizmu ne vrati prijašnja snaga, svježina i miran san.  Nakon buđenja, morate se osjećati odmoreni i tjelesno i psihički, te puni energije, a zatečeni podočnjaci moraju nestati.  Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja normalna su pojava.

Na početku se mogu pojaviti simptomi prijašnjih bolesti ili povišena tjelesna temperatura, što je znak da se tijelo čisti i da je proces samoizlječenja započeo, stoga nemojte prekidati terapiju.

Za izlječenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je 2-4 dana, a kod kroničnih ponekad i do jedne godine.

Vrlo važna napomena: Ulje koje koristimo mora biti hladno prešano i nerafinirano!

24.01.2011. 10:53:28
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    milica-j
    26.03.2013. 15:57
    Jel neko isprobao ovu metodu?
  2. avatar
    sun
    09.04.2013. 18:01
    Ja upravo provodim ovo metodu. Danas mi je 4. dan, dobila sam temperaturu, boli me glava, spava mi se. Ne znam da li da prekinem ili je to "period liječenja" koji će brzo proći.
  3. avatar
    marina damjanovic
    17.04.2013. 18:08
    jutros sam ustala sa glavoboljom,muckala sam hladno cedjeno maslinovo ulje posle dva minuta,bol je se smanjio potom i nestao. Mislim,da je ovo odlicna metoda za izbacivanje otrova iz organizma,posto veovatno me je bolela glava,zato sto sam jela sinoc za veceru zelenu salatu koja je prskana otrovima,ali to je sada neka druga tema. podrzavam ovu metodu i svakom je preporucujem.pozdrav
  4. avatar
    vesna sarasvati
    10.06.2013. 23:35
    Samo neka se oni cude!!! a ja radim muckanje PETROLEJOM :) i to daje fantasticne rezultate! posle samo 2 muckanja nestale su afte i asmaticno gusenje !!!
  5. avatar
    đurđa
    30.09.2013. 18:55
    gdje u varaždinu kupiti ulje
  6. avatar
    đurđa
    30.09.2013. 18:58
    koje je od tih ulja najbolje za paradentozu
  7. avatar
    Luther
    17.11.2013. 12:05
    Najbolje je KOKOSOVO ulje, djevičansko hladno prešano, osim što ima sjajna detoksikacijska svojstva i djeluje antivirusno i antimikrobno, nevjerojatno je ljekovito http://metro-portal.hr/izlijecite-se-muckanjem-ulja-u-ustima/54437
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh