« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
IZBORI 2015

Izlazne ankete predviđaju izjednačeni rezultat HDZ-a i SDP-a

Hrvatska raste i Domoljubna koalicija imaju po 56 mandata, a rezultati su temeljeni na istraživanju agencije Ipsos Puls na uzorku od preko 29 tisuća ispitanika.

Što kažu izlazne ankete
Što kažu izlazne ankete (Arhiva)
Više o

rezultati izbora

,

izlazne ankete

,

izbori 2015.

,

Hrvatska raste

,

Domoljubna koalicija

Izlazne ankete pokazuju izjednačeni rezultat - Hrvatska raste i Domoljubna koalicija imaju po 56 mandata, a rezultati su temeljeni na istraživanju agencije Ipsos Puls na uzorku od preko 29 tisuća ispitanika.

Inače, do 11.30 sati izlaznost je bila puno bolja nego prije četiri godine, čak je 120 tisuća glasača više obavilo posao do tada, no tada se usporilo i do 16.30 sati je glasalo preko milijun i pol glasača ili 45.57 posto.

To je tek par dijelova postotka više nego na izborima pred četiri godine. Zanimljivo je da je uvjerljivo najbolji odaziv u Zagrebu u I. izbornoj jedinici gdje je jedino izašlo preko polovice glasača do 16.30.

Dobar je odaziv i u Varaždinskoj županiji, preciznije VII. izbornoj jedinici, kao i u III. izbornoj jedinici koja obuhvaća , dok je najmanji odaziv bio u V. izbornoj jedinici, Vukovaru i tom dijelu Slavonije.

08.11.2015. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh