« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
MUŠKI MIRIS

Izlazi parfem nadahnut erupcijom vulkana Grismvotn

Vulkanski miris "VJK Vatnajoekull "bit će kreiran u Grasseu, gradu na jugu Francuske koji je poznat po parfumeriji

EFJ Eyjafjallajoekull
EFJ Eyjafjallajoekull (Facebook)
Više o

Eyjafjallajökull

,

Island erupcija

,

Vatnajokull

,

Sigrun Lilja Gudjonsdottir

,

toaletna voda

Kako zaraditi na prirodnoj katastrofi? Islandska kreatorica koja se proslavila parfemom nadahnutim erupcijom vulkana Eyjafjoell, odlučila je obnoviti svoju ideju pošto je prošli tjedan vulkan Grismvotn počeo izbacivati pepeo u europsko nebo, piše Hina.

Nakon parfema "EFJ Eyjafjallajoekull" s vodom ledenjaka koji pokriva Eyafjoell, kreatorica Sigrun Lilja Gudjonsdottir će lansirati "VJK Vatnajoekull" po imenu ledenjaka iznad Grimsvotna, prenosi AFP.

"Kad je počela erupcija, srce mi je jako zakucalo. Počeli smo stvarati novi parfem prije nekoliko mjeseci ali tada sam si rekla da treba ubrzati", priča ona.

Kao i prošle godine miris će biti stvoren u Grasseu, na jugu Francuske. Kao i prošle godine sadržavat će vodu vulkanskog ledenjaka, a ovog puta se radi o muškom parfemu.

Iako točan sastav parfema još nije odlučen, u svakom slučaju će biti vrlo muževan i navodit će na moć Vatnajoekulla, najvećeg ledenjaka Europe, objasnila je Gudjondottir. Njegovo je lansiranje predviđeno za jesen s nadom da će ponoviti uspjeh prvoga parfema.

30.05.2011. 19:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh