« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
DANI VJENČANJA

Iva Jerković odabrala svoju vjenčanicu

Lijepa manekenka Iva Jerković odabrala svoju vjenčanicu i snimila kampanju za Dane Vjenčanja 2012. powered by Elektrolux

Iva Jerković u vjenčanici Royal Bride
Iva Jerković u vjenčanici Royal Bride (Dani Vjenčanja)
Više o

Iva Jerković

,

Electrolux

,

vjenčanica

,

Dani vjenčanja 2012

Atraktivna manekenka Iva Jerković u salonu vjenčanica Royal Bride odabrala je svoju idealnu vjenčanicu te je u njoj snimila novu kampanju za Dane Vjenčanja 2012. powered by Electrolux. Prekrasna Iva svu je svoju ženstvenost i snagu pokazala u sexy vjenčanici koja joj je stajala kao salivena, a hoće li Iva uskoro stati pred oltar i dalje ostaje njezina slatka tajna kao i odgovor na pitanje tko joj je darovao prsten koji već neko vrijeme blješti na njezinoj ruci.

Da bi kampanja predstavila upravo ono čime smo se vodili odnosno kako stvoriti samosvjesnu ženu koja zna što želi pobrinuo se mladi fotograf Zvonimir Kušec iz One day studia, a sve se odvijalo pod budnim i stručnim okom nekadašnje prve pratilje Miss svijeta Anice Kovač.

VIZUAL DANI VJENČANJA 2012.

Manekeni: Iva Jerković i Dean Pelić

Vjenčanica: model Iva H., Royal Bride kolekcija 2013.

Nakit: Zlatarnice Prahir

Fotograf: Zvonimir Kušec/One Day Studio, Asistent fotografa: Danijela Šola

Cipele: Karla

Frizura: Revlon

Make up: Morana Čok

Styling: Anica Kovač

Namještaj: Kvadra design

Dani Vjenčanja powered by Electrolux sljedeći petak otvaraju svoja vrata!

"Dani Vjenčanja" powered by Electrolux su sajam vjenčanja s dugogodišnjom tradicijom i ponudom najboljih tvrtki i njihovih usluga povezanim s najljepšim danima u životu - Danima vjenčanja.

Iz godine u godinu na Danima Vjenčanja predstavljaju se noviteti i trendovi iz vjenčarske industrije, a mnogobrojni renomirani izlagači savjetuju buduće mladence u organizaciji vjenčanja.

Na ovogodišnjim Danima Vjenčanja koji će se održati od 26.-28.10. na Zagrebačkom velesajmu biti će prikazane i najnovije kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i cipela na čak 6 dnevnih modnih revija Gold performance by zlatarnice Prahir na kojima će posjetitelji imati priliku premijerno vidjeti ekskluzivnu kolekciju vjenčanica za 2013.godinu Royal Bride koji će nositi i Iva Jerković te kolekcije Vesne Spose, Nancy, Ateliera Hera, In Mode, Bety, Linee Exclusive, Marka by Marija Cvitanović i kolekcije odijela modnih kuća Kotka, Croata i Men's stuff. 

19.10.2012. 12:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh