« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
EP FUTSAL

Italija bolja od Hrvatske u borbi za broncu

Nesmotrenost hrvatskih igrača pred našim golom iskoristio je Assis, zbog čega je Italija povela već nakon nepunih minutu od početka utakmice

U utakmici za broncu ponovila nam se situacija iz polufinala, kada su Rusi poveli nakon samo 35 sekundi
U utakmici za broncu ponovila nam se situacija iz polufinala, kada su Rusi poveli nakon samo 35 sekundi (hrt.hr)
Više o

futsal

,

hrvatska malonogometna reprezentacija

,

futsal euro 2012.

Hrvatska malonogometna reprezentacija poražena je večeras u Areni Zagreb od Italije s 1-3 u utakmici za broncu na europskom prvenstvu u futsalu, javlja Hina. Strijelac za Hrvatsku bio je Grcić (31), a pogotke za Italiju zabili su Assis (1), Honorio (26) i vratar Mammarella (39).

U utakmici za broncu ponovila nam se situacija iz polufinala, kada su Rusi poveli nakon samo 35 sekundi. I protiv Talijana već smo gubili u prvoj minuti, odnosno nakon 58 sekundi. Nesmotrenost hrvatskih igrača pred našim golom iskoristio je Assis.

Do vodstva od 2-0 Talijani su došli ponovno nakon naše greške, a strijelac je bio Honorio u 26. minuti.

Deset minuta prije kraja Hrvatska je uvela igrača-vratara što nam je omogućilo da "stisnemo" Talijane, i ta se odluka isplatila već nakon jedne minute, Suton je bio asistent a Grcić strijelac. Naši su nastavili igrati sa igračem-vratarem, no nisu uspjeli doći do poravnanja, već su rizik platili u 39. minuti, kada je vratar Mammarella zabio za konačnih 3-1 za Italiju. U finalu, koje je na rasporedu u 21 sat, sastaju se Rusija i Španjolska.

11.02.2012. 20:49:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh