« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
POKUNJENI LUIS

Suarez: Ispričavam se Evri zbog nesportskog poteza

Suarez se odbio se rukovati s Unitedovim kapetanom i to nakon što je odradio osam utakmica kazne zbog rasističkog vrijeđanja francuskog braniča

Fotografija vijesti
Više o

Premiership

,

Luis Suarez

,

Patrice Evra

Luis Suarez danas se ispričao zbog toga što se prije utakmice njegovog Liverpoola odbio rukovati s igračem Manchester United Patriceom Evrom, prenosi Hina.

Suarez se odbio se rukovati s Unitedovim kapetanom i to nakon što je odradio osam utakmica kazne zbog rasističkog vrijeđanja francuskog braniča. Evra se pokušao na silu rukovati, no Suarez je izmaknuo ruku. Za Engleze koji drže do 'fair-play' bio je to sramotan potez.

"Želim se ispričati zbog svog postupka. Učinio sam glupost. Trebao sam pružiti Evri ruku," kazao je urugvajski napadač, te dodao: "Želio bi ostaviti cijelu stvar iza sebe i maksimalno se koncentrirati na svoje nastupe."

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson je nakon utakmice koju je United dobio 2:1 oštro kritizirao Suareza. "On je sramota za Liverpool. Takav igrač ne bi trebao igrati u klubu s tako velikom poviješću. Bio sam razočaran u tom dečka, strašno je što je uradio," poručio je Ferguson, dok je menadžer Liverpoola Kenny Suarez podržao svog napadača. "Zbilja pretjerujete optužujući Suareza. Ostavimo probleme između Suareza i Evre njima dvojici," kazao je Dalglish.

12.02.2012. 17:17:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh