« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Istjerajte Facebook iz vaše veze

Facebook može donijet puno više štete nego korst vašoj vezi, pa bi bilo vrijeme da ga postavite na svoje mjesto

Ne dozvolite da vam Facebook uništi vezu
Ne dozvolite da vam Facebook uništi vezu (Arhiva)
Više o

Facebook

,

veze

,

statusi

Društvene mreže poput Facebooka mogu olakšati komunikaciju među parovima, što je jedna od rijetkih stvarnh blagodati suvremenih tehnologija, no jednako tako mogu i presuditi vašoj vezi ako mu dozvolite da zavlada vama.

Stoga, evo nekoliko korisnih savjeta za postavljanje Facebooka na pravo mjesto u vašem životu, kako ne bi uskoro tupo buljili u ekran i zavidjeli onima sa statusom "u vezi".

Partnerov profil ne treba stalno provjeravati da vidite što se zbiva, jer ćete tako samo sebi natovariti dodatni stres, a usput je moguće pogrešno shvatiti neke stvari i pokrenuti svađu koja definitvno neće biti na mjestu.

Jednako tako, slobodno vrijeme trebate provoditi zajedno s partnerom uživo, a ne komunicirajući na Facebooku. Radije sjednite na klupu u parku i razgovarajte nego da jedno drugom lajkate statuse.

No, kad ste zajedno, neka Facebook na trenutak nestane iz vaših života. Provjeravanje poruka i chatanje s prijateljima je i nepristojno i potpuno neprimjereno u trenucima kad ste s partnerom.

Tagiranje je sasvim u redu, no ako mislite da morate tagirati sve i svašta, varate se, a oponašati prijatelje i njihove tagove je, u najmanju ruku, prilično jadno i neinventivno. 

17.04.2014. 11:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh