« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Ispunite svoje snove

Vrlo rijetko se snovi ostvaruju... pa evo nekoliko savjeta kako da do toga ipak dođe

Moguće je!
Moguće je! (Pixabay)
Više o

savjeti

,

snovi

,

uspjeh

Ispunjenje snova želja je koju najčešće, u raznoraznim oblicima i formama, imamo na umu pri ulasku u novu godinu, no vrlo rijetko se ostvaruje... pa evo nekoliko savjeta kako da do toga ipak dođe.

Kada osoba grčevito misli na svoj cilj i muči se kako bi ga ostvarila svemir jednostavno šalje još više mogućnosti za nastavak mučenja. Zato se samo trebate usredotočiti na svoju namjeru koju treba predati vječnoj energiji svemira.

Nikako ne smijete biti vezani za želju jer ćete samo na taj način biti u boljem položaju za primanje. Ponekad su osobe fokusirane na privlačenje želja, ali ih onda nešto omete baš kao i kada se ideje i riješenja neočekivano pojave.

Kada ljudi misle kako svemir jednostavno ne reagira na njihove želje bez obzira na privlaćenje rezultata, zapravo se radi o njihovoj stvorenoj energiji i njihovim mislima koje ne privlače nego jednostavno odbijaju prevelikom opterećenošću.

Ako osoba očajava da nešto želi, znači da je ona u stanju potrebe. I zato umjesto da ta ista osoba postane uspješna, ona je samo potrebita.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

02.01.2019. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh