« Žene
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Mogućnosti su nebrojene

Isprobajte novi izgled potpuno besplatno

Čini se da je došao kraj mukama svih žena koje imaju problema sa šminkanjem te pronalaženjem odgovarajuće kozmetike

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.dailymakeover.com)
Više o

kozmetika

,

internet stranica

,

šminkanje

,

izgled

Internet stranica dailymakeover.com lansirala je novu verziju virtualnog alata za šminkanje, tzv. Virtual Makeovera, koji korisnicima omogućuje da otvore besplatan račun, uploadaju svoje fotografije, te eksperimentiraju s proizvodima više od 40 različitih kompanija, od Chanela i Diora do Bobbi Browna te Lancomea.

Uz pomoć alata možete isprobavati različita sjenila, pudere i ruževe za usne. Ipak, neki proizvodi nisu potpuno dostupni te se za njihovo isprobavanje mora platiti godišnja članarina.

Posebno zanimljiva je sekcija gdje možete isprobavati frizure. Uvijek vas je zanimalo kako biste izgledali s frizurom glumica poput Jennifer Aniston ili Audrey Tautou? Više ne morate brinuti jer Virtual  Makeover omogućuje vam ne samo da eksperimentirate s različitim stilovima već isprobavate i frizure slavnih i poznatih.

Unatoč tome što je alat prilično zabavan, profesionalni stilisti i šminkeri smatraju kako nije dovoljno dobar u određivanju teksture i primjene kozmetike na određenu osobu. Ipak, pravi užitak dolazi od eksperimentiranja s izgledom, a ako ste dovoljno hrabri svoje rezultate možete objaviti i online kako bi ih drugi korisnici ocijenili.

12.10.2009. 14:54:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Anela
    09.02.2013. 23:48
    super ste
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh