« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
SKOK S MOTKOM

Isinbajeva: London su moje zadnje Olimpijske igre

"Trenirati postaje teško i naravno svake godine tijelo je sve starije i postaje sve kompliciranije pripremati se za natjecanje", rekla je atletičarka koja će u lipnju navršiti 30 godina

Fotografija vijesti
Više o

OI 2012.

,

Jelena Isinbajeva

,

skok s motkom

,

OI London

Apsolutna vladaria ženskog skoka s motkom i jedna od najpoznatijih ruskih atletičarki, Jelena Isinbajeva, objavila je kako će za dvije godine završiti svoju bogatu karijeru, prenosi Hina.

Ona se smatra najvećom favoritkinjom za osvajanje zaltne medalje na olimpijskim igrama ove godine u Londonu, što bi joj bio treći uzastopni olimpijski naslov.

"Odlučila sam nastaviti natjecati se još dvije godine a onda ću se povući", kazala je Isinbajeva.

"Trenirati postaje teško i naravno svake godine tijelo je sve starije i postaje sve kompliciranije pripremati se za natjecanje. Više volim natjecanja od treniranja. Kada sam na stazi kažem sama sebi:' O moj Bože, kako je to lako. Zašto nije uvijek tako'. No kada siđem s postolja onda mislim: 'Preumorna sam za trening", kazala je atletičarka koja će u lipnju navršiti 30 godina.

Čekajući mirovinu, Isinbajeva cilja na svoj treći uzastopni naslov olimpijske pobjednice nakon naslova kojeg je osvojila u na Igrama u Ateni 2004. i u Pekingu 2008.

"Sudjelovat ću na dva natjecanja prije Londona i to će mi biti zagrijavanje. U Londonu ću sama sebi biti najveća protivnica. Jer znam do koje visine mogu ići a to je gotovo nemoguće za moje protivnice", dodala je.

17.04.2012. 14:41:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh