« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
GADGETI

iPad stigao u HGspot, cijene više nego u SAD

Hoćete li izdvojiti cijelu plaću za najnoviji gadget ili ćete se odlučiti za rate, možda pričekati T-mobile ponudu ...

Najpopularniji gadget na svijetu u prodaji
Najpopularniji gadget na svijetu u prodaji (Apple)
Više o

T-Mobile

,

HGspot

,

cijena

,

iPad

HGspot će svoju ponudu Appleovih proizvoda od sutra obogatiti s najpopularnijim gadgetom u svijetu i tako postao jedna od rijetkih prodavaonica u kojima će se u Hrvatskoj prodavati iPad. Točno godinu dana od svoje premijere u Americi iPad je stigao u Hrvatsku.

„Jako sam ponosan sam što je HGspot postao maloprodajni lanac informatičke opreme u Hrvatskoj koji je počeo sa prodajom iPada. I sam sam veliki ljubitelj Apple proizvoda, pogotovo iPad-a, kojeg smatram revolucijom u svijetu tehnologije," izjavio je Hrvoje Prpić, savjetnik Uprave HGspota.

Cijena osnovnog modela Apple iPad, Wi-Fi 16GB je 3.949, 4.749 kn bit će potrebno izdvojiti za model Apple iPad, Wi-Fi + 3G 16GB, 5.549 kn za Apple iPad, Wi-Fi + 3G 32GB, a 6.349 kn za najbogatiji model Apple iPad, Wi-Fi + 3G 64GB.

T-mobile je već razradio tarife za iPad, te će nuditi i dodatne pogodnosti uz ugovaranje određenih tarifa. Predviđanja o prodaji iPad-a bila su oko 3 milijuna primjeraka, a tijekom 2010. godine prodalo se preko 14 milijuna uređaja širom svijeta. Ni najoptimističniji Appleovi entuzijasti nisu predviđali da će iPad biti tako uspješan. Zasad Appleov tablet čini 90 posto svih prodanih tablet uređaja.

Na Njuškalu su cijene nešto povoljnije, novi 32GB košta cca 5400 kunića, malo korištenih ima i ispod 5 tisuća kuna, no nema na rate. Isplati li se možda pričekati ponudu T-mobile ili VIP-a, koji čekaju jutro da pokažu cijene uređaja u podatkovnim paketima, vidjet ćemo ...

 

27.01.2011. 22:09:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh