« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
IFA

Intel predstavio Core M

Procesor Intel Core M smišljeno je projektiran tako da ponudi optimalan spoj mobilnosti i performansi – nevjerojatne performanse za najtanje uređaje "2 u 1" bez ventilatora

Sjajan procesor za 2 u 1 uređaje
Sjajan procesor za 2 u 1 uređaje (Intel)
Više o

Intel Core M

,

specifikacije

Novi procesor Intel® CoreTM M (stari naziv "Broadwell Y") prvi je komercijalno dostupni 14-nanometarski procesor na svijetu. Procesor Intel Core M smišljeno je projektiran tako da ponudi optimalan spoj mobilnosti i performansi - nevjerojatne performanse za najtanje uređaje "2 u 1" bez ventilatora u odnosu na druge procesore. 

Procesor Intel Core M nudi do pedeset puta brže računalne performanse i četrdeset puta bolje grafičke performanse u odnosu na prethodni procesor Intel® Core četvrte generacije. Korisnici koji imaju starija računala primijetit će znatnija poboljšanja performansi. U odnosu na računalo staro četiri godine procesor Intel Core M nudi dvostruko bolje računalne performanse i sedam puta bolju grafiku, poručuju iz Intela.

Procesor Intel Core M dostupan je u nekoliko verzija: kao procesor Intel® CoreTM M-5Y10/5Y10a maksimalnog radnog takta od 2,0 GHz i kao procesor Intel® CoreTM M-5Y70 maksimalnog radnog takta od 2,6 GHz. Intel Core M-5Y70 najjači je procesor Intel Core M te je dostupan i u verziji s tehnologijom Intel vPro za poslovne uređaje "2 u 1" s ugrađenim sigurnosnim značajkama kojima se pridonosi zaštiti podataka, korisničkih identiteta i mrežnog pristupa. 

Očekuje se da će sustavi raznih proizvođača utemeljeni na procesorima Intel Core M na tržište izaći na vrijeme za blagdansku sezonu 2014., dok se šira dostupnost očekuje početkom 2015. Dodatne informacije potražite na adresi www.intel.com.

07.09.2014. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh