« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
PROMO

INmusic se predstavlja na Danima Grada Zagreba

Na promotivnom programu na Cvjetnom trgu nastupit će S3ngs, Luft i Mika Male

Na Cvjetnom će biti i promo štand INmusica
Na Cvjetnom će biti i promo štand INmusica (INmusic)
Više o

Cvjetni trg

,

inmusic

,

koncert

,

S3ngs

,

Mika Male

,

Dani Grada Zagreba

,

Luft

U subotu, 26. svibnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 18 do 21 sat u sklopu programa Dana Grada Zagreba, INmusic festival organizira promotivan program za svoje predstojeće 7. izdanje 28-30. lipnja.

Na promotivnom programu natupit će tri sjajna nova banda: S3ngs, Luft i Mika Male. Sva tri izvođača do sada su nastupila u programu INmusic festivala prethodnih godina. Osim toga, posjetitelji koji dođu na Cvjetni trg imat će prilike osvojiti ulaznice za ovogodišnji INmusic festival u nagradnoj tomboli na koju se mogu prijaviti na službenom štandu INmusic festivala!

S3NGS

Obišli su cijelu regiju i odsvirali više od sto koncerata, a nakon nastupa u Domu sportova i Areni Zagreb 2011. godine, upravo spremaju novi album. Na jesen 2010. godine izdali su dugo očekivani prvi album "Moderno trijezan", koji je naišao na odlične kritike struke i publike a krajem 2012. godine očekuje se izdavanje novog materijala. S3ngsi najavljuju još moćniji album, pojačavajući produkciju albuma uz novog gitarista, kao i aranžmane novih pjesama!

LUFT

Luft je zagrebački trojac koji čine Luka Grubišić-Čabo, Filip Riđički i Vanja Senčar, nastao u proljeće 2008. godine. Njihov prvi nastup u zagrebačkom klubu SAX naišao je na izvrsne reakcije publike, a iste godine kritičari ih prozivaju "najugodnijim iznenađenjem 2008". Nakon još nekoliko koncerata, odlaze u studio i snimaju demo materijal.

MIKA MALE

Zahvaljujući svojim laganim, initimistički intoniranim pjesmama i prepoznatljivim nastupima, Mika Male već neko vrijeme prati imidž "alternativnog dragulja". Polako, ali sigurno bio je neizrečeni slogan benda Mika Male, kada su se okupili prije desetak godina, svirajući po kućama i stvarajući glazbu u čijem se stilu prepoznaju uzori poput Nicka Cavea, Tindersticksa ili Scotta Walkera.

26.05.2012. 15:33:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh