« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
BILI SMO

INmusic 2014 - drugi dan

Bez obzira na prolome oblaka i blato do koljena, i treći dan festivala bio je prepun ljudi koji su se odlično zabavljali

Psihodelija MGMT-a
Psihodelija MGMT-a (Metro)
Više o

INmusic festival

,

drugi dan

,

INmusic 2014

INmusic festival furiozno je završio trećim danom punim kiše, blata i sjajne zabave. Organizatori kažu da je tijekom tri festivalska dana Jarunom prodefiliralo gotovo 70 tisuća ljudi, što je fantastičan rezultat.

Četiri tisuće kampera dočekalo je drugi dan u prilično potopljenom stanju nakon noćnog proloma oblaka kojem su se pridodali još poneki pljuskovi tijekom dana, no atmosfera nije narušena.

Vlada Divljan i Ljetno kino fino su zagrijali malobrojnu publiku koja je u toplini svog doma čekala da prestane kiša, a prvi veći dolazak bio je oko 8 sati kad su se počeli skupljati pred Main Stageom u iščekivanju MGMT-a. Do tada se moglo dobro zabaviti i pred World Stageom gdje su kolumbijski electro hip hoperi Bomba Estero napravili odličan tulum.

Iščekivani MGMT prikupio je priličan broj publike, no ne može se reći da je reakcija bila pretjerano entuzijastična, jer je elektronička podloga uz psihodelične projekcije pomalo uspavala publiku.

No, zato su na World Stage stigli Digitalism, neka elektronska varijanta Ljetnog kina koji su fenomenalnim "stars-on-45" miksom eletronskih hitova napravili pravi party gdje se više nije pazilo gdje se staje, već su i bare bile dovoljno dobra podloga za rasplesanu publiku.

Pixiesi su pokazali da im je rezervirano mjesto na kraju festivala na Main Stageu pripalo zasluženo, jer su fenomenalno odsvirani hitovi benda nastup pretvorili u pravo zadovoljstvo, a oni koji su ih gledali prethodna dva puta kunu se da je ovaj nastup bio najbolji.

Samo zatvaranje festivala, osim za partijanere po noćnim stageovima, pripalo je svjetskom megacaru Rambu Amadeusu koji se na malom stageu neposredno pred publikom snalazi kao riba u vodi, pa je njegov, kako je on sam rekao, edutainment bio taman toliko pomaknut da svima napravi ludnicu u glavi i ostavi im sjajna sjećanja na ovogodišnji INmusic.

26.06.2014. 16:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh