« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
CROWDFUNDING

Inicijativa "Ne damo Jabuku" pokrenula crowdfunding kampanju

Inicijativa "Ne damo Jabuku" pokrenula je crowdfunding kampanju za spas ovog kultnog zagrebačkog kluba, kako bi prikupila sredstva za prijavu na Natječaj za najamninu prve godine aktivnosti.

Ajmo, jabučari i jabučarke! ;)
Ajmo, jabučari i jabučarke! ;) (Arhiva)
Više o

GK Jabuka

,

crowdfunding

U svega četiri dana kampanja je prikupila veći dio potrebnih sredstava za jednogodišnju najamninu klupskih prostora u iznosu od 75 tisuća kuna, odnosno, u ovom trenutku prikupljeno je 73 posto potrebnih sredstava od strane 91 donatora koji sami biraju nagrade za donaciju.

Cilj je skupljanje sredstava za izlazak na natječaj za najamninu prve godine aktivnosti 'Kluba alternativne kulture Jabuka'. Donatori ili patroni nove-stare Jabuke, jabučarke i jabučari dobivaju mogućnost biranja između šest paketa bogatih nagrada, od koje izdvajamo zlatnu člansku iskaznicu koja sama po sebi omogućuje korištenje brojnih bogatih usluga, a tu je i obična iskaznica, upaljač ali i grand nagrada, upis u plaketu Jabučara.

Jabučarke i jabučari koji su pokrenuli inicijativu, pozivaju i ostale zainteresirane na potporu i pomoć preko linka kampanje.

U slučaju da ova Kampanja ne dobije predmetni natječaj, sredstva se vraćaju donatorima umanjenja za naknadu donacijske platforme (najmanje 7 posto, sukladno pravilima platforme).

Donirati možete i uplatom na račun u Addiko banci: HR47 2500 0091 5011 5191 1 (INMS - Ne damo Jabuku, Zagreb). Žiro je aktivan od utorka, 1.12.2020.

02.12.2020. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh