« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
BOLJA SURADNJA

Indonezija otvara veleposlanstvo u Zagrebu

Dosadašnji veleposlanik Indonezije u Hrvatskoj Mangasio Sihombing imao je sjedište u Budimpešti, a danas je najavio otvaranje sjedišta u Zagrebu

Indonezija veleposlanstvo
Indonezija veleposlanstvo (Wikipedia)
Više o

Ivan Jarnjak

,

simptomi diskalkulalije

,

dan d

Indonezijski veleposlanik u RH sa sjedištem u Budimpešti Mangasio Sihombing najavio je otvaranje veleposlanstva Indonezije u Zagrebu, priopćila je saborska služba za odnose s javnošću nakon što je Sihombinga u oproštajni posjet primio potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak.

Mangasio Sihombing izvijestio je Jarnjaka o odluci indonezijske vlade da otvori veleposlanstvo u Zagrebu i rekao je da tim povodom indonezijsko izaslanstvo upravo boravi u posjetu Hrvatskoj. Jarnjak je pozdravio tu odluku rekavši da će otvaranje veleposlanstva u Zagrebu bitno doprinijeti daljnjem jačanju veza između Hrvatske i Indonezije.

Odnosi dviju zemalja dobri su i bez otvorenih pitanja, složili su se sugovornici, no postoji obostrani interes za jačanjem suradnje, posebice na gospodarskom planu.

Indonezija je jako zainteresirana za hrvatske luke u Rijeci i Pločama, rekao je veleposlanik. Sugovornici su razgovarali i o mogućim modalitetima suradnje na području sporta.

RH i Indonezija danas, zaključio je Jarnjak, imaju čvrstu bazu za jači razvoj gospodarskih odnosa, stoji u priopćenju. (hina/metro-portal)

26.07.2010. 12:43:10
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Antonio Popac
    09.12.2010. 23:37
    Poštovani ,
    Veleposlanstvo Republike Indonezije otvoreno je u Zagrebu
    29.11.2010.g.
    Adresa :
    Pantovčak 142

    Tel : +385 1 4578 311
    Fax: +385 1 4578 399

    Izdavanje viza se za sada još uvijek riješava u Veleposlanstvu Republike Indonezije u Budimpešti , Mađarska.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh